Середа, 24.04.2024, 12:26Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Архів записів
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Бібліотеки ЦБС
Для користувача
Головна » 2013 » Вересень » 1 » Літня школа молодих бібліотекарів "Ne-формаt"
20:33
Літня школа молодих бібліотекарів "Ne-формаt"
Для більшості молоді навчання тільки почалось. В той час як молоді бібліотекарі тільки закінчили навчання. Цього року молодих бібліотекарів з усієї України запросили прийняти участь у «Літній школі молодих бібліотекарів «Ne-формаt», де вони  мали можливість підвищити свій фаховий рівень, дізнатися багато нового та цікавого і головне поспілкуватися з колегами у неформальному середовищі. Проте  учасниками
школи з 120 бажаючих стали лише 30 молодих та креативних бібліотекарів, що були відібрані на конкурсній основі.

Навчання проходило З 19 по 23 серпня 2013 р. в с. Поляниця Івано-Франківської обл.  на базі ТК «Буковель» завдяки  Українській бібліотечній асоціації  та підтримці програми «Бібліоміст». Це інформаційно-освітній проект, головна мета якого допомогти молодим бібліотекарям швидко та легко адаптуватись у професійному бібліотечному середовищі та
сформувати власну активну дієву позицію: опанувати основи стратегічного планування, організаційного розвитку та інноваційних послуг бібліотек; піару та реклами; використання веб-технологій, блогів та соціальних мереж; основи лідерства, фандрейзингу та проектної діяльності; елементи моніторингу й оцінки для посилення результативності роботи сучасних книгозбірень.


Одним з школярів став Коган Олександр, спеціаліст відділу бібліотечно-інформаційних технологій Стрийської ЦБС.

Робота розпочалась з онлайн-привітання Президента УБА Ірини Шевченко, представлення учасників школи, розподілу персональних обов’язків та поділу на групи. Окрім роботи в командах учасники мали можливість працювати для всієї школи, були вибрані журналісти, фотографи які висвітлювали роботу літньої школи в соц. мережах, блогах,  аніматори - які придумували розважальні програми для школярів.

Результатами тижня важкої праці стали проекти представлені командами.

В кінці школи тренери Лариса Лугова, Ярослава Хіміч, Олена Терещенко, Микола Вірстюк та Оксана Бояринова вручили кожному школяру Сертифікат про проходження професійного навчання у Літній школі молодих бібліотекарів та гарні подарунки. Найбільш активні учасники були нагородженні іншими почесними нагородами. 

 





Дані щодо кожного дня можна знайти на блозі літньої школи. >>>

Також командою, учасником якої був Олександр був знятий PR-ролик для бібліотеки с. Поляниця  

Переглядів: 880 | Додав: Аналитики(тест) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Пошук
Наші ресурси
Територія фахівця
Презентуємо ЦБС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0