Четвер, 25.04.2024, 09:09Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Архів записів
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Бібліотеки ЦБС
Для користувача
Головна » 2013 » Липень » 12 » МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ЯРМАРОК
15:56
МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ ЯРМАРОК
"БІБЛІОТЕЧНІ ІННОВАЦІЇ ДЛЯ ГРОМАД: 
СТВОРЮЄМО МАЙБУТНЄ"
                "Кімната без книжок - як тіло без душі"
        Цицерон
        9 липня 2013 року Стрийська МЦБС взяла участь у міжрегіональному бібліотечному ярмарку "Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє", який пройшов у приміщенні Українського католицького університету (за адресою: м.Львів, вул. Хуторівка, 35а), де презентувала проект «Спілкуймося без кордонів», програму «Літній людині інформаційну підтримку», інсталяцію «Сучасна бібліотека – нові послуги», творчість користувачів і бібліотекарів.  






























 Всього було представлено 21 експозиція українських бібліотек, де відвідувачі та учасники події змогли особисто поспілкуватися з їхніми представниками або переглянути запропоновані презентації. Програма ярмарку, який був розрахований на 2 дні включала дві основні частини: робота експозиції інноваційних бібліотечних проектів та конференція в форматі «пошук майбутнього».
 
Майже 200 учасників з Волинської, Рівненської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької та Хмельницької областей завітали на експозиції унікальних бібліотечних проектів та взяли участь у конференції. 


На відкритті міжрегіонального ярмарку гостей привітали головний менеджер Програми «Бібліоміст» Меган Волк, начальник відділу аналізу та прогнозування діяльності бібліотек Міністерства культури України Лариса Нікіфоренко, завідувач науково-методичного відділу Національної парламентської бібліотеки України Інна Цуріна, заступник голови Львівської ОДА Ірина Романів та заступник начальника управління культури Львівської міської ради Ірина Магдиш.  


На ярмарці ми мали змогу познайомитись з досвідом роботи інших бібліотек з різних куточків України, побачити експозиції, ознайомитися з  цікавими проектами, новими ідеями, відкрити творчість бібліотекарів та користувачів. Такий захід - це ще одне підтвердження, що бібліотечні інновації дають нові можливості для розвитку громади.

Організатори заходу: Програма «Бібліоміст», Львівська обласна універсальна наукова бібліотека, Львівська міська громадська організація «Інститут політичних технологій».










Стрийська МЦБС отримала Подяку за активне впровадження інноваційних бібліотечних послуг, підготовку та участь у Львівському міжрегіональному ярмарку. Підсумки міжрегіональних ярмарків будуть підведені на традиційному Всеукраїнському ярмарку у м. Києві.


Переглядів: 962 | Додав: Iryna_Reshetar | Теги: міжрегіональний ярмарок, бібліотечні послуги, інновації | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Пошук
Наші ресурси
Територія фахівця
Презентуємо ЦБС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0