П`ятниця, 19.04.2024, 07:58Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Архів записів
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Бібліотеки ЦБС
Для користувача
Головна » 2020 » Лютий » 25 » ПЕРШИЙ ІНКЛЮЗИВНИЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ "ЄВРОФЕСТ: КІНО ДЛЯ КОЖНОГО"
18:36
ПЕРШИЙ ІНКЛЮЗИВНИЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ "ЄВРОФЕСТ: КІНО ДЛЯ КОЖНОГО"

      З 1 січня по 31 березня в рамках проекту «Кіноклуб. Всеукраїнська мережа» вперше відбудеться «Єврофест: кіно для кожного» – кінофестиваль європейських фільмів, створений для підвищення толерантності та рівності в українському суспільстві, а також розширення можливостей дозвілля для людей з інвалідністю. Фестиваль «Єврофест» організовано компанією «Артхаус Трафік» за підтримки програми Сulture Bridges, яка фінансується Європейським Союзом в межах впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC – Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.
Вхід вільний

Фільм ЧЕМПІОНИ / CAMPEONES
Країна: Іспанія
Хронометраж: 90 хв.
Жанр: трагікомедія
Режисер: Хав'єр Фессер
У ролях: Хав'єр Гутьєррес, Атенея Мата, Хуан Франсиско Маргальо
Тренер з баскетболу, засуджений до громадських робіт, отримує завдання зробити чемпіонів з команди людей з особливостями інтелектуального розвитку.
Запрошуємо до перегляду кінострічки!

ФОТОЗВІТ показу:

25 лютого в Бібліокінозалі ЦБ ім.М.Шашкевича Стрийської МЦБС відбувся показ іспанського фільму «Чемпіони» (режисера Хав'єра Фессера ) в рамках першого інклюзивного Фестивалю «Єврофест: кіно для кожного» (партнер компанія Артхаус Трафік).

        Сюжет нескладний: тренер баскетбольної команди сідає за кермо напідпитку, його зупиняє поліція і присуджує 90 днів громадських робіт. Роботи ці полягають у тренуваннях баскетбольної команди людей з особливостями інтелектуального розвитку.

       Це тонка комедія, яка вражає! Тут багато ніжності і теплоти, турботи і чуттєвості. Цей фільм потрібно подивитись кожному, настільки він добрий і хороший! І ще він вражає тим, що ролі людей з ментальними порушеннями зіграли люди з інвалідністю! Нам є чому повчитися у тих, хто дивиться на світ не таким поглядом, як звичайна людина. Фільм наповнений і комедійними сценами, і драматичними, і навіть мелодраматичними.

У цьому фільмі декілька сюжетних ліній, кожна з яких дуже важлива. Але основна лінія найважливіша. Дуже багато в суспільстві різних людей, але не всі вони відчувають себе частиною цього суспільства.

Чудова гра акторів, позитивні емоції, дотепний гумор!

Фільм тривалістю 2 години дивиться на одному диханні! Якщо ви відчуваєте, що у вашому житті проблеми і у вас нічого не виходить - цей фільм для вас!

Переглядів: 645 | Додав: Iryna_Reshetar | Теги: ЄВРОФЕСТ КІНО ДЛЯ КОЖНОГО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Пошук
Наші ресурси
Територія фахівця
Презентуємо ЦБС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0