Середа, 24.04.2024, 11:42Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Архів записів
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Бібліотеки ЦБС
Для користувача
Головна » 2014 » Серпень » 28 » БІБЛІОТЕКА - НЕ ТІЛЬКИ КНИЖКА НАПРОКАТ
12:46
БІБЛІОТЕКА - НЕ ТІЛЬКИ КНИЖКА НАПРОКАТ

       В рамках громадських слухань «Рідному місту – сучасні бібліотеки» Стрийська МЦБС взяла участь у Ярмарку можливостей, який відбувся 23 серпня 2014 року в м.Стрию на Майдані Ринок. Для Стрийської міської Централізованої бібліотечної системи  це був фактично звіт перед громадою нашого міста під гаслом «БІБЛІОТЕКА - НЕ ТІЛЬКИ КНИЖКА НАПРОКАТ». 

     

  В організованій бібліотечній палатці мешканцям міста пропонувався роздатковий матеріал: інформаційний буклет «Сучасна бібліотека – нові послуги», пам’ятка «Бібліотеки Стрийської МЦБС – інформаційні центри громади», візитка – закладка ЦБ ім. М.Шашкевича, книжкова респект – виставка «Читайте у ХХІ столітті».

      На презентації  інсталяції «Бібліотеки пропонують: новітні технології  в дії» відвідувачі ярмарку  ознайомилися з інноваційними послугами сучасних бібліотек м.Стрия.

Стрийська міська бібліотечна спільнота безкоштовно пропонує  громаді міста: оперативний доступ до різноманітної інформації,  спілкування в соц. мережах, в т.ч. скайп - зв’язок, навчання комп’ютерній грамотності, вивчення іноземної мови, реєстрацію на тестування з незалежного оцінювання освіти та електронну реєстрацію в дитячі установи  тощо. 

Значимо, що наш захід проходив напередодні Дня Незалежності: бібліотечна палатка була оформлена  в кольори державного прапору. Мешканці і гості міста мали змогу наочно ознайомитись з клубами за інтересами, які діють при бібліотеках, цікавими масовими заходами, проектами, програмами для різних вікових категорій.

Зацікавлення викликала трансляція  відеороликів «Спілкування без кордонів у стрийських бібліотеках», «Адвокація та соціальне партнерство Стрийської МЦБС», «Штрихи до портрету Шевченка» (авторська композиція в стилі реп до 200-річчя Т.Г. Шевченка).

  

 

 

 

 

 

 

 

     А проведене експрес – опитування підтвердило наші сподівання: сучасні бібліотеки Стрия з своїми книжковими багатствами, висококваліфікованим персоналом, інноваційними послугами - потрібні громаді нашого міста!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 В.Баранюк,

 провідний методист Стрийської МЦБС

Переглядів: 649 | Додав: Iryna_Reshetar | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Пошук
Наші ресурси
Територія фахівця
Презентуємо ЦБС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0