П`ятниця, 29.03.2024, 14:57Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Архів записів
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Бібліотеки ЦБС
Для користувача
Головна » 2018 » Вересень » 25 » "БІБЛІОТЕКА - ТЕРИТОРІЯ МИ, А НЕ ТЕРИТОРІЯ Я"
16:11
"БІБЛІОТЕКА - ТЕРИТОРІЯ МИ, А НЕ ТЕРИТОРІЯ Я"

       У межах ІХ Львівського міжнародного бібліотечного форуму «Бібліотек@ - творимо свободу» 20 вересня 2018 року у Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці пройшов регіональний ярмарок бібліотечних послуг «Бібліотека – територія Ми, а не територія Я».

Серед багатьох програм і проектів, реалізованих Стрийською міською централізованою бібліотечною системою особливе місце займає проект УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках». Саме тому, Стрийська МЦБС представила роботу Пункту європейської інформації (ПЄІ) в Центральній міській бібліотеці ім.М.Шашкевича. Мета ПЄІ – швидке і якісне надання громаді міста безкоштовних інформаційних послуг, пов’язаних з Європейським Союзом та євроінтеграційними процесами в Україні, формування активної позиції мешканців міста стосовно ЄС.
      На Ярмарку панував чудовий святковий настрій, корисними були зустрічі з колегами, обмін думками. Інтерактивно, інноваційно були представлені цікаві матеріали для молоді: буклети, довідники для навчання за кордоном, е-читанка та ін. Цікавим був розділ партнерських зв’язків нашого міста з європейськими містами – побратимами.

  

Інноваційними фішками, які сподобались і бібліотекарям і відвідувачам ярмарку були: книжкова виставка - інсталяція «Шедеври літературної Європи», на якій  виставлялись паперові скульптури, виготовлені зі списаних книг заввідділом бібліотечно - інформаційних технологій Іриною Решетар спільно з користувачами бібліотеки. Фактично цим книгам дано друге життя.

Бібліотечною родзинкою стало Книжкове ЧудоДерево, де в мініатюрі представлена як українська так і світова література.


Запрошуємо мешканців міста ознайомитись з новинками літератури, інформаційними матеріалами  Пункту Європейської інформації Центральної міської бібліотеки ім.М.Шашкевича.

До уваги мешканців міста та гостей в Бібліовікні представлена виставка «Коли оживають книги…».
Чекаємо Вас за адресою: м.Стрий, вул.Шевченка, 63, Центральна міська бібліотека ім.М.Шашкевича


В.Баранюк,
провідний методист Стрийської МЦБС

Переглядів: 506 | Додав: Iryna_Reshetar | Теги: ярмарок бібліотечних інновацій, Бібліотека - територія Ми, а не територія Я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Пошук
Наші ресурси
Територія фахівця
Презентуємо ЦБС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0