П`ятниця, 26.04.2024, 11:38Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Архів записів
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Бібліотеки ЦБС
Для користувача
Головна » 2015 » Лютий » 20 » ПРЕЗЕНТАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ПОРТАЛУ «СТРИЙ-ІНФО»
16:35
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ПОРТАЛУ «СТРИЙ-ІНФО»

В Центральній міський бібліотеці ім.М.Шашкевича відбулася презентація інформаційного порталу "СТРИЙ-ІНФО", повноцінного інформаційного ресурсу, на якому зібрана довідкова інформація про Стрий та Стрийщину. Зібрання відкрила директор Центральної  бібліотечної системи м.Стрия  Людмила Яремко.

Голова Наглядової ради Фонду громад «РІДНЯ» Петро Маковський розповів про ідею, концепцію інформаційного порталу «СРИЙ-ІНФО». Директор БФ «Фонд громад «Рідня» Оксана Шмілик розповіла про співпрацю фонду із Центральною бібліотекою у частині реалізації вже діючого проекту  «Збереження бібліотечних фондів – пам’ять нації» та майбутнього проекту «Бібліотека – територія добра і милосердя» - створення належних умов для дітей із особливими потребами.

З структурою, інструментами, плановими розробками інфопорталу ознайомив Юрій Комарницький.

Інформаційний ресурс має стати суспільною площадкою для розвитку громадянського суспільства, сприятиме привабливості Стрия та Стрийщини, розвиватиме туризм на Стрийщині. Планується, що на ньому буде створена площадка для обговорень різноманітних питань розвитку Стрийщини, згодом громадське ТБ та Радіо.

Присутні ознайомились з сайтом Стрийської міської Централізованої бібліотечної системи, де є розділ "Стрий віртуальний", який поповнився посиланням на інформаційний ресурс "СТРИЙ-ІНФО".

Партнери: Комп'ютерно-діловий центр, Фонд громад "РІДНЯ", ГО "САМОПОМІЧ", ГО "Агенція регіонального розвитку "Перпектива Стрийщини", ВГО "Центр прав людини "Громадська ініціатива", кредитна спілки "ВИГОДА", Стрийська кооперативна ініціатива, Центральна   міська бібліотека ім. М.Шашкевича

Переглядів: 875 | Додав: Iryna_Reshetar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Пошук
Наші ресурси
Територія фахівця
Презентуємо ЦБС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0