Вівторок, 19.03.2024, 08:15Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Архів записів
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Бібліотеки ЦБС
Для користувача
Головна » 2014 » Вересень » 29 » РІДНОМУ МІСТУ - СУЧАСНІ БІБЛІОТЕКИ
15:20
РІДНОМУ МІСТУ - СУЧАСНІ БІБЛІОТЕКИ

       «Рідному місту  - сучасні бібліотеки» - таку назву мав круглий стіл, який відбувся 25 вересня 2014 року в Стрийській МЦБС. Це заключний етап громадських слухань, які проходять в публічних бібліотеках Львівщини. 

      Серед учасників круглого столу: заступник голови міста Гайдукевич Т.І., начальник відділу культури Стрийського міськвиконкому Бойко Б.І., депутат Стрийської міської ради Брик І.Б., представники ЗМІ – заступник редактора часопису «Гомін волі» Любов Тиченко, журналіст і ведучий відео новин ТРК «ЛАН» Микола Бойків, журналіст рекламно – інформаційної газети «Фортуна» Наталія Карпенкова, представник радіомовлення міста Любов Левицька, а також представники громадських організацій та об’єднань, освітніх установ міста Стрия. Модератором зустрічі була провідний методист Стрийської МЦБС Валентина Баранюк.

         Під час дискусії обговорювався ряд важливих питань і проблем. Серед яких: як працює стратегія єдності «Бібліотека – Влада – Громада», як зробити бібліотеку «видимою» для читача, громадськості, владних структур, роль депутатського корпусу.

     На круглому столі йшла конструктивна розмова про успіхи, проблеми, нові ідеї, прагнення бібліотечної спільноти Стрийської МЦБС.

      Цікавим був  конкурс постерів «Бібліотека – це круто!», ідею якого стрийські бібліотекарі запозичили на київському семінарі.

      

       Постер дитячої бібліотеки - філії № 6

      Постер  бібліотеки - філії № 3

Постер бібліотеки - філії № 2

Постер дитячої бібліотеки - філії № 4

Постер центральної дитячої бібліотеки ім.В.Стефаника

       Найбільше голосів набрав  постер дитячої бібліотеки ім. Василя Стефаника. Переможець і учасники цього конкурсу отримали символічні та потрібні для роботи з читачами призи - канцтовари.

      Підсумки цієї зустрічі підвела директор Стрийської МЦБС Людмила Яремко, яка розповіла про самовіддану працю колективу та на конкретних фактах довела, що публічні бібліотеки міста є життєво важливим інформаційним ресурсом місцевої громади.

На заході також була представлена  чергова виставка проекту «Бібліовікно – світ інформації» у вітрині Центральної бібліотеки ім. М. Шашкевича з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек – «Єднаймося навколо книги».

Додатково про круглий стіл можна прочитати на сайті інформаційно-рекламної газети «Фортуна» та переглянути відео Стрийської телерадіокомпанії "ЛАН"Зв’язки з мас - медіа – одна з форм популяризації діяльності бібліотек Стрийської МЦБС.

 

Переглядів: 1350 | Додав: Iryna_Reshetar | Теги: бібліотечні заходи, партнерство в бібліотеці, круглий стіл | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Пошук
Наші ресурси
Територія фахівця
Презентуємо ЦБС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0