П`ятниця, 26.04.2024, 09:12Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Архів записів
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Бібліотеки ЦБС
Для користувача
Головна » 2018 » Травень » 22 » ЗУСТРІЧ З ПИСЬМЕННИКАМИ РІДНОГО КРАЮ: ОЛЕСЬ ДЯК ТА ЛЮБОВ ПРОЦЬ
12:17
ЗУСТРІЧ З ПИСЬМЕННИКАМИ РІДНОГО КРАЮ: ОЛЕСЬ ДЯК ТА ЛЮБОВ ПРОЦЬ

ДО ДНЯ ГЕРОЇВ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ АНТОЛОГІЇ ПАТРІОТИЧНОЇ ПОЕЗІЇ

В читальному залі бібліотеки ім.М.Шашкевича відбулася презентація Всеукраїнського літературного конкурсу патріотичної поезії імені Катерини Мандрик-Куйбіди.    Стрияни мали чудову нагоду поспілкуватись із талановитим українським бардом Олесем Дяком та не менш талановитою поетесою Любов'ю Проць.

Зустріч розпочала Яремко Л.Т. - директор Стрийської МЦБС з представлення гостей.

Презентував проект автор та голова журі - Заслужений діяч мистецтв України, письменник Олесь Дяк. Він автор 18-ти книг і засновник багатьох письменницьких конкурсів-представив два випуски нового видання. Зокрема, розповів про літературну премію ім.Катерини Мандрик-Куйбіди.

Приємне враження на присутніх справило виконання Олесем Дяком патріотичних пісень на слова його віршів та віршів Катерини Мандрик-Куйбіди.

У рамках презентації конкурсу та антології присутні мали змогу познайомитися з творчістю талановитої поетеси із Самбірщини Любові Проць - лауреата першої премії цього літературного конкурсу, лауреата премії ім.В.Симоненка, члена НСПУ.  Її вибрані патріотичні вірші увійшли до антології.

Любов Проць розповіла, що ця престижна літературна премія багато до чого її зобов'язує у творчості. Вона читала власну поезію.

Своє захоплення творчістю Любові Проць та Олеся Дяка висловив начальник відділу культури Стрийського міськвиконкому - Бойко Б.І.

На зустрічі були присутні стрийські поети Теодора Савчинська-Латик, Леся Павлів, Микола Іванович та шанувальники творчості наших гостей Любов Камінська, Таїсія Гайдукевия, Любов Левицька.

Поетеса Теодора Савчинська-Латик подякувала Любові Проць та Олесю Дяку за цікаву зустріч і побажала нових творчих звершень.

Зустріч пройшла в теплій, дружній  атмосфері, а на завершення присутні долучилися до автограф - сесії з письменниками.

Переглядів: 523 | Додав: Iryna_Reshetar | Теги: Любов Проць, Олесь Дяк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Наші ресурси
Територія фахівця
Презентуємо ЦБС
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0